Ads 468x60px

Pages

19 Haziran 2010 Cumartesi

Top of The Rock-New York

Top of The Rock, New York'da Rockefeller merkezinde bulunan gökdelenlerden biri.Gökdelenin en üst katına (70. kat), hızlı, camdan yapılmış bir asansörle çıkılıyor.Bu asansörle çıkış 1 dk sürüyor ve asansör hareket etmeye başladığı zaman beyaz ışıklar sönüyor, özel mavi bir ışık asansörü aydınlatıyor.Sonra müzik eşliğinde rengarenk ışık gösterileriyle asansörle en üst kata çıkılıyor.

Böyle yüksek bir plazadan aşağıya bakmak çok güzel.Herşey nokta kadar görünüyor.Ve işin güzel yanı o yüksek gökdelenlerin teraslarını görebiliyorsunuz.Bir de bu Top of The Rock binasında dünyanın en büyük kristal avizesi sergileniyor.Binanın en üst katındaki shopping center'da kristalden yapılmış hediyelik eşyalar satılıyor.İşte çektiğim fotoğraflardan sadece birkaçı:

Central Park'ın Görünüşü.
Binanın terasındaki havuzu görüyor musunuz?
Empire State Binası



Kristal avize ve kristalden yapılmış süs eşyaları.


Burası Rockeffeler Center'ın önü. Burası kışları puz pateni pisti olarak kullanılıyor. Yazın da böyle açık hava cafe olarak kullanılıyor.Çevresi bayraklarla çevrili. Dünyanın dört bir tarafındaki ülkelerin bayrakları var. Tabiiki Türkiye'nin de.

Bir sonraki yazım, "Central Park" olacak.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

selamlar , new jersey de hangi otelde kaldiginizi ogrenebilirmiyim ?

Yorum Gönder

Yorumunuz icin tesekkurler.

 

Sample text

Sample Text